Nordmørsbygg AS

Vi har mange attraktive hyttetomter
klare for salg og utbygging
Vår forretningside og målsetting:
Forretningsideen til Nordmørsbygg AS er å bygge hus, hytter og naust samt vedlikeholdsoppdrag fortrinnsvis i Sunndal Kommune. Vårt motto er at mest mulig av verdiskapingen skal bli igjen lokalt. I tillegg ønsker vi å skape lokale arbeidsplasser.
Bedriften skal selge tomter og bygge kundetilpassede hytter. Per dato er det godkjent 21 hyttetomter med tilhørende nausttomter i et flott område. Nordmørsbygg tar også andre lokale byggeoppdrag.

Vi utvidet i 2012 vår produksjon med oppkjøp av bygningsmassen til gamle Ålvundfjord Verksted like ved fergeleiet på Røkkum. Her er vi nå etablert med produksjon av elementer til våre hytter, samt at deler av lokalet leies ut til lokalt næringsliv.

   

   


Vi har allerde rukket å ferdigstille flere forskjellige prosjekter i området.
Her er en side med noen av våre referanseprosjekter: Referanser


Fra venstre: Per Aasprang, Lars Nes, Brit Mellemseter Nes og Torkel Kant
Eierstruktur:
Det er 4 eiere i selskapet.
Daglig leder og grunneier Per Aasprang har bakgrunn som daglig leder i et byggefirma som startet i 2004, og har bygget hytter, hus og naust i Sunndal kommune. Han har i tillegg bygget opp Nesøya brygge og utleiehytter.

Faglig leder og byggmester Torkel Kant har over 25 års praksis som håndverker og byggeleder innenfor hus og hyttesegmentet i hovedsak på Oppdal, med blant annet ansvar som byggeleder for utbyggingen av Haugen skole for Reitangruppen. Kant har drevet med salg og prosjektering og har derfor en allsidig erfaring innenfor dette segmentet.

Søskenparet Lars Nes og Brit Mellemseter Nes er grunneiere av Litlvika hyttefelt som er ferdig regulert og klart for salg og bygging.

Intensjonen med oppstarten av selskapet er å skape lokale arbeidsplasser slik at så mye som mulig av verdiskapingen blir igjen lokalt. De første byggekontraktene er allerede signert og de forventer stor interesse for utbyggingen på Nesøya og Litlvika.